top of page
Search
  • Writer's picture@iskresm

Mesečni numeroskop + Numeroskop duše i svrhe za SP

Updated: Feb 21, 2021

Numeroskop duše i svrhe za anđeosku dušu SP rođenu

11.9.1979. u 3:25h


Ovo nije planirani deo kada radim mesečni numeroskop ali ga pridružujem D.... koju mnogo volim i tebi, jer osećam da vam je potrebno.

Mesečni numeroskop ste dobile na PDF-u.


Ovo zahteva dosta truda, energije, praćenja

različitih aspekata i nazvala sam ga :

„Numeroskop duše i svrhe“




Numero vrednosti imena:


S...

Numero

8

P......

Numero

7

Zajedno

6

S... P......


Piramida

83

2

Piramida

19

1


3


S...P......

45

9


- Analiza imena i prezimena:

Ovde se provlači ona priča o porodičnoj karmi. Kako ja gledam na karmu? Mislim da je važno da prihvatiš da ona postoji, zatim da se potrudiš da uradiš što više lepih i dobrih stvari, da pališ redovno sveće za sve svoje pretke.

Retka je pojava da se kod nekoga ne javlja karma, samo ima različite posledice. Ne treba to da te plaši ni rastuži.

Vreme je da pokušaš da otkriješ šta je to važno čime ti lično možeš da ulepšaš svet? Takođe, dobro je kada možemo da saznamo šta je to pogrešno urađeno u porodici, kod predaka – kako ne bismo ponavljali greške, kako bismo razumeli i lakše prihvatili ono što nam se događa.

Za sve postoji razlog. Kada ovo prihvatiš – možeš biti srećna i ostvariti svoju svrhu.

Ono što zasebno govori tvoje ime je da poseduješ snažnu mušku energiju, pokretačku, uvek se regenerišeš, anđeoska si duša i treba da se češće pomoliš svom Anđelu čuvaru, možeš ostvariti željene finansije.

Ono što govori tvoje prezime je takođe snažna energija koja je malo drugačija od prethodne. Ovo su izuzetno intuitivne i inteligentne osobe, mnogo pre drugih su svesne nekih stvari i istina, pa zato postaju eksplozivne, netrpeljive su prema svemu što ih zaustavlja. Česte su u „ratničkim“ porodicama. Tvoje prezime ima vrednost broja koji je „sudbinski“, od Boga.

Kada sve to pogledam zajedno, postoji i priča koja govori o tome da treba, na neki način da pomogneš ljudima...

Takođe, znaj da si otvorena na spoljne uticaje pa čuvaj sebe i svoju energiju...Kako? Odbaci negativne osobe, one koji tebe čine uznemirenom, idi na mesta koja ti dižu energiju, budi u prirodi, na Suncu, slušaj onaj video...nađi ili snimi još neki – baš za tebe i tvoju dušu.

Kada sve ovo uspeš ili makar kreneš ka tome, postaneš svesna – tada ćeš naći mir i sreću.

Lični numero kod

Analiza datuma rođenja:

11.9. 1979.

2 9 8 – 2 8 1

52

7

Kao što sam ti već rekla broj 11 je takozvani master broj, slobodno pročitaj na internetu:

„ Ključne reči i kvaliteti za ove osobe su visoka duhovnost, intuitivnost, prosvetljenost, idealista i sanjar. Životna preokupacija za ove osobe je da iskoriste veštine savetovanja i liderstva. Čak iako ne budete na vodećoj poziciji, dosta talenta možete iskazati u toj oblasti. Pronalaženje načina za oslobađanje od napetosti i nervoze kao što su sport i vežbanje mogu doneti veliko olakšanje u teškim vremenima.

Vibracija broja 11 je veoma aktivna, povezan sa obrazovanjem, psihičkim sposobnostima i duhovnošću. Osobe sa ovim brojem su vrlo osećajne, inteligentne, sklone su nervozi, teskobi, nestabilnosti i naglim promenama raspoloženja. One mogu pomoći svima onima kojima je to potrebno, čak i po cenu sopstvenog mira ili sreće. Njihov nervni sistem je vrlo osetljiv zbog čega je poželjno da se bave aktivnostima koje će doprineti većem opuštanju na fizičkom, emocionalnom i mentalnom planu. Ovim osobama je potreban partner sa kojim će deliti dugoročne planove i ostvariti trajan odnos. Smatra se da oni lakše uspostavljaju odnose sa inteligentnim i duhovnih ljudima.

Kao master broj, 11 označava duhovne i mudre osobe. Smatra se da je čovek sa tim brojem”stara duša” koja ima priliku da ispuni posebnu misiju.“ (preuzeto sa interneta)


Sledeći broj 9 ponovo govori o porodičnoj karmi...neću ponavljati. Ono što sam ti već rekla, devetke imaju u sebi znanje i iskustvo svih brojeva pa ponovo naglašavaju da nešto važno treba da uradiš. Kako se kod tebe spajaju u broj 2 – jasno je što si okrenuta majčinstvu i sigurna sam da, ako ti ne uspeš da otkriješ svoju svrhu – sigurno će neko od tvoje dece biti takođe posebno ili uraditi nešto važno.

Možda je baš tvoja svrha da im nekako trasiraš put, da ih podržiš u nečemu važnom? Otkriće ti se vremenom...kada Bog odluči da je vreme.

O broju 8, što daje tvoja godina rođenja, sam ti pisala kada sam analizirala tvoje ime...gore.

Tvoj lični broj 1 – govori o životnom putu pokretača, inicijatora, snažnih ljudi, vođa, ponovo muške energije, toga da ti prija Sunce i puni te energijom, da ti prijaju pozitivne osobe koje te nadahnjuju.

Ipak...nije sve tako jednostavno... hahah

Sa jedne strane, ti moraš biti u miru, tišini, molitvi, potreban ti je san, emotivna si, majčinski tip, potrebna ti je podrška, partner... a sa druge strane je na toliko mesta pojačana ona snažna i muška energija...da ćeš morati da naučiš da sve to izbalansiraš.

Rešenje za emotivnu situaciju:

Iako ti i ja imamo isto kod 281...ipak ima razlike.

Imam osećaj da ti pored majčinstva, dece (što te regeneriše i puni energijom), zaista moraš „ da pronađeš sebe i ostvariš tu svoju svrhu“, da to bude i finansijski podržano, da budeš nekako istaknuta...

Partner treba da bude neko pozitivnog duha, ko te podstiče, ne opterećuje, daje ti vremena za sebe, uz koga možeš da se opustiš i uživaš. Kada upoznaš muškarca koji je broj 3 (kada sabereš njegov dan i mesec rođenja..pričala sam ti) – obrati pažnju i pokušaj sa njim.

Jedinice...pošto su prve...same su često...pa je to možda odgovor što kod tebe ne može da uspe „brak na papiru“. E sada – može brak da uspe ali tebi to neće prijati, nećeš biti srećna ali ni dozvoliti da te bilo ko sputa... prejaka ti je energija.

Zato je baš dobro i tvojoj duši prija...veza na daljinu...vanbračna zajednica.


Personalizovana / lična numerološka godina

257

Godina u broju 7.

Draga S...,

Mnogo ljudi različito tumači ovu godinu. Evo šta ja mislim o ovakvoj godini...

Prvo znaj da je važna, očekuj događaje koji su važni za tvoj posao ili emocije. Ovo je godina kada možemo ostvariti onu ozbiljnu vezu i treba biti otvoren ka tome. U ovakvoj godini, prema mom iskustvu, događaji su iznenadni, umeju da nas protresu, događaju se važne promene. U tom smislu...kada to znamo...treba se posvetiti sebi i obezbediti sebi mir! Namerno kažem...obezbediti sebi...umiriti se. Godina je divna za naša nova učenja u koja treba uložiti jer će se isplatiti. Takođe, važno je znati da je ovo godina našeg duhovnog sazrevanja.

(baš nije čudno što sada naručuješ numeroskop hahah a ja ti ...znajući sve ovo, zbog toga poklanjam ovaj „Numeroskop duše i svrhe“)

Volela bih da...muškarac koga upoznaš u ovoj godini bude onaj divni broja 3...a ne kao dosadašnji sa kojima je postojao jak fluid, jaka strast, snažna povezanost ali te nisu usrećili. (ovo je samo moja želja)

Znaj da ti moraš biti otvorena ka ljubavi...neće se ništa samo dogoditi. Zato...putuj, pričaj, gledaj...

Seti se šta ti se događalo 1994, 2003, 2012...to su bile one važne godine kao što je ova.


Anđeoske poruke za tebe:


Opšti savet – Zahvalnost

Probudi u sebi zahvalnost!

Svake večeri i jutra, zapiši sve ono na čemu treba da budeš zahvalna...zapiši i najmanju sitnicu...zahvali se Bogu i na sebi...baš takvoj kakva jesi.

Poslovni savet – Svetionik


Pogledaj svet oko sebe i pomozi onima koji stoje pognute glave, budi njihov vetar u leđa, budi Sunčev zrak.

Dakle, svaki posao koji uključuje pomaganje, rad sa ljudima...je divan za tebe.

Ljubav, porodica – Novo

Puno novih stvari se već dešava iako ih ti ne vidiš.

Samo nastavi ovim putem, ne odustaj.

Budi otvorena za nove ljude po pitanju ljubavi.

Zdravlje – Arhanđel Gavrilo

Mislim da je važno da počneš da govoriš baš ono što želiš i što misliš. Važno je da pustiš glas, možeš i da pevaš, pišeš, pričaš. Kupi ikonu belog anđela.

Nije dobro da ćutiš...to vodi problemima sa štitnom žlezdom, sa grlom.

Savet za to što te najviše brine:

Fokus

Gde ti je fokus?

Da li je na negativnom, na bolu, prošlosti ili na pozitivnom?

Vreme je da se usmeriš na 1 stvar. Rešavaj jedno po jedno. Napravi svoju listu prioriteta. (kao što sam ja onaj video). Počni od najbitnijeg.

Šta govori tvoja energija u martu?

Prva poruka za tebe je sloboda uz istinu.

Živi sada i ovde, život je sada nije u prošlosti ni iščekivanju budućnosti. Budi iskrena prema sebi a zatim dozvoli sebi da uživaš – sada i ovde. U svakom trenutku.


Sledeće poruke su:

Pisanje, planiranje, učenje – po pitanju posla.

Otvorena su vrata za tvoje lično isceljenje i sreću.

Anđeo ljubavi se javlja. Ovo stavljam na kraj jer je važno da ostvariš prvo prethodno što sam navela, zatim da zavoliš sebe istinski, budeš nežnija prema sebi ...pa će te to neverovatno otvoriti ka ljubavi.


Na kraju, još jednom, budi nežnija prema sebi, prema svojoj okolini, budi ljubav, budi ljubazna, pruži ljubav.

Pošto će ti energija biti snažna u martu, pokrećeš se...još jednom... ostani nežna u srcu i blaga i prema drugima, budi ljubav.



· Brojevi ali i moja intuicija mi govori da je najbolji dan za privatne časove, za oglašavanje na internetu, uz rad na računaru i internet 11.3.2021. Ovo je nekako, važan dan za tebe. Javićeš mi šta se događalo baš tada.


Marie Soleil (Sunce)

Instagram : @iskresm

numeroskopms@gmail.com



Mesečni numeroskop za mart za SP

























9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page