top of page
Search
  • Writer's picture@iskresm

Numeroskop za anđeosku dušu DP

Numeroskop za mart za anđeosku dušu rođenu 18.5.1980. u 10h


Numero vrednosti imena:

....... .......

4159531 7676493 28 + 42 =1+6=7

565584 444143

22143 88557

4357 7413

783 254

62 79

8 7

6

LELA

3531 - 12 - 3

884

7 4

2

Lični numero kod

18.5.1980.

959 - 595


1851980

946188

41797

5877

465

12

3



Lična numerološka godina

551

Godina u broju 1.

Opšte smernice (svima poznate)

Ovo je početak devetogodišnjeg ciklusa, zato i jeste godina koja je najbolja za početke. Vreme u je da razmišljaš prvenstveno o sebi, o svojim potrebama, željama i ambicijama. Sve što si sanjala da uradiš, a okolnosti ti nisu dozvoljavale, sad počni i videćeš kako se situacije koje ti idu u korist same nameštaju. Potraži novi posao ako si nezadovoljna starim, možeš početi neke samostalne projekte… Privatan život svakako polako dovodiš u red, i sve veze , bilo emotivne ili prijateljske, koje su započete u ovoj godini, mogu biti plodonosne i korisne. Međutim, mora se na početku nešto podvući i upamtiti – ova godina vuče repove iz prethodne godine, koja je tebi bila u broju devet i koja je ujedno i godina završetaka. Tako da se nemoj čuditi ako ti sve ovo do sada napisano ne liči na godinu jedinice jer se u prvoj polovini godine boriš sa nekim stvarima iz prethodne godine. Mogu ti se vraćati problemi na poslu – ako ih je bilo (a jeste sigurno) u prethodnoj godini. Savet je da dobro razmisliš šta je najbolje za tebe i hrabro kreneš.


Lični numero kod

18.5.1980.

959 - 595

Personalizovana / lična numerološka godina

551

Godina u broju 1.

Draga moja,

prethodna godina jeste bila otežavajuća za tebe.

Moralo je tako jer je to bila godina završetaka, kada, takođe, sve tvoje najdublje emocije izbijaju na površinu, sve emocije su bile desetostruko uvećane, plus otežavajuće okolnosti same godine koja je bila prestupna i u broju 4. Još uvek ti osećaš odjek od te godine. Polako, krenuće sve na bolje, osetićeš to. Znaj da je ovo godina novog ciklusa, godina kada treba snažno da kreneš dalje. Da bi to mogla da uradiš, ovih početnih meseci ćeš morati da se oslobodiš svega što te je sputavalo i što nije za tvoje dobro. Počni od najjednostavnijih stvari...ljudi koji ti ne prijaju, "moranja" koja te usporavaju. Za početak, molim te - okreni se sebi! Zašto sebi?

18.5.1980.

959 – 595

Analizom brojeva u tvom datumu rođenja, kada se toliko puta ponavlja broj 9, govori mi da si zaista rođena za nešto što treba da pomogne ljudima na ovoj planeti. Možda ti deluje neverovatno – ali jeste tako. Ove devetke, takođe, govore o tvojoj porodičnoj karmi. Dakle, tebi je suđeno da se posvetiš nečemu što je mnogo važnije od svih materijalnih stvari, to je tvoja duša izabrala dolaskom na ovu planetu. Problem koji se javlja, zbog ovih petica je što...kako zagrebeš u to što ti je suđeno i poziv duše...pažnja ti beži na drugu stranu. Petice govore da to mora biti vezano za decu, igru, učenje, podučavanje, kratka putovanja, trgovinu.

Sada – kada pronađeš vreme za sebe – samo će ti se otkriti šta je to čime treba da se baviš.

Prvo moraš malo da usporiš, da uživaš, da ne bežiš od maštanja, da nekako u toj tvojoj jurnjavi dopustiš i mašti, molitvi, anđelima da te dotaknu i vode.

Analizom tvog imena vidi se da si (imenom) jedna anđeoska duša, da imaš snažnu pokretaču mušku energiju, da možeš mnogo više da postigneš i izdržiš od drugih ljudi, imaš u sebi neku nepokolebljivu energiju koja te vuče i regeneriše!

Zajedno sa prezimenom (udatim) unosi se nota „praska“ energije, iznenadnih događaja, tvoje netrpeljivosti za sve što usporava. Jednostavno, pojačana ti je intuicija i ti ne možeš čekati da i drugi ukapiraju sve ono što ti već odavno znaš. Zajedno, spajanjem ove 2 energije, dolaziš do toga da si često preosetljiva na tuđe energije, zato odbaci negativce iz svog života! Tvoja nežna duša mora da se probudi, tvoja kreativnost, tvoj dar da pomogneš.

Obrati pažnju i na svoje snove, da li ti oni nešto govore?

· Volela bih da se neko vreme potpisuješ ili na internetu makar dodaš nadimak Lela. Dakle, D...... Lela P...... i da pratimo kako će to uticati na sve ostalo. Trebalo bi da te pokrene ali na drugačiji način. Sada si u stanju da eksplodiraš, ovo bi te teralo napred ali bi ti donelo i onu „sreću“ u akcijama i zaista bi pokrenula nešto što želiš.


· Morala sam sve ovo gore da ti napišem...važno je! Molim te čitaj ovo gornje tumačenje, nađi vremena da uroniš u tišinu, pusti neku laganu muziku i osluškuj!



Anđeoske poruke za tebe:


Opšti savet – Svetlost


Budi svetlost Božja. Kako?

Udahni duboko, umiri um, osluškuj srce i znaćeš šta treba da uradiš. U svemu što planiraš – poslušaj svoje srce!


Poslovni savet – Arhanđeo Metatron


Zaštićeni ste i ti tvoja porodica, nemoj da brineš.

Radi ono što voliš i tako ćeš lako dobiti to što ti je potrebno.



Ljubav, porodica – Sloboda

Mnogo te sputava ono što je bilo i šta će biti. Uživaj u ovom trenutku, ne propuštaj ove divne trenutke. Oslobodi se briga. Tada ćeš ponovo osetiti one divne leptiriće.



Zdravlje – Arhanđeo Uriel


Dopusti sebi da sijaš!

Tako ćeš izbeći kardiološke probleme, probleme sa krvotokom, povišen holesterol, probleme sa kičmom.

Dakle, treba ti priroda, Sunce naročito, takođe da ispuniš svoje želje i kreneš u akciju. Ukoliko je potrebno snimi nešto što doktori predlažu, čisto da proveriš.



Savet za to što te najviše brine:

Arhanđeo Mihael i Vera


Arhanđeo Mihael je vođa nebeske vojske. Kada se on javi, govori o tome da se sada boriš i da imaš njegovu pomoć. Izbaci sve negativno, pomoli se Arhanđelu Mihaelu, Bogu, Bogorodici da se prekinu sve toksične veze, da se pročisti put pred tobom. Zatim opet poruka o ljubavi – radi i budi to što voliš! Veruj i biće tako!


Kratak pregled za februar 2021

257 – 5 257 - 573


Februar je srećan mesec za tebe. Vidi se i da ženske osobe pomažu da naučiš ono što je potrebno, važan je bio mesec za tebe, bila si zabrinuta oko posla, oko dece, bila si eksplozivnija ali ovo je srećan mesec za tebe!







Numeroskop za mart 2021


358 – 5 358 – 584


Draga moja,

Šteta je što nisi postavila konkretno i precizno pitanje – bolje bi mogle da sagledamo i rešenje i čitavu priču.

Evo šta sve brojevi govore a ti primeni na tvoju situaciju...

Mart mesec je uopšteno srećan, pokreću se lepe srećne okolnosti u poslu, trgovini, po pitanju dece, putovanja, edukacije, trgovine. Ovo je mesec kada smo svi okruženi divnim osobama, energija nam je snažna, stiže novac za naplatu naših prethodnih poslova, skloni smo i trošenju jer imamo.


Tvoj lični mesec

4


Ugrabićeš i ti deo tih srećnih prilika, uvećanja onoga što želiš. Takođe ćeš već sada početi da razmišljaš i planiraš ono novo što želiš da promeniš i pokreneš u ovoj godini.

E sada, ovo je tvoj lični mesec broja 4.

Ovakav mesec je često otežavajući, uspori nas, zahteva teži i ozbiljniji rad. Dakle, ne može u martu da „ide lagano“. Mislim da si ti u životu navikla na tako nešto. Ipak, tvoja duša i svakodnevna energija je poletna, lagana, vesela kao kod deteta, pa te ove okolnosti mogu nekako „ubaciti u svoj tok“ i može se dogoditi da osetiš da te nešto nosi, previše jako a ti nemaš kontrolu.

+ pozitivno je da znaš da imaš podršku, divne osobe koje ti pomažu. Pozitivno je i da pregovaraš i pokušavaš da stabilizuješ finansije, da se osiguraš nekako. Ovde moraš ići na sigurno, obezbedi stabilnu osnovu. Moguće je da će novac da se prelije na decu, moraće nešto da se plati za njih.

Kada je mesec u broju 4 ja volim da sačekam bolju priliku, recimo sledeći mesec. Sada ćeš raditi ono što moraš, nemoj nešto počinjati, kupovati neke aparate, nemoj potpisivati ugovore ako ne moraš...odloži. Može se dogoditi da iz 3,4 puta završavaš nešto. Prosto je takva energija.


Šta govori tvoja energija u martu?


Osmisli plan, strategiju.

Obrati pažnju na papire ili ugovore koji dolaze od neke ženske osobe. Progovori! Pozovi nekoga ako ti zatreba pomoć, pričaj. Sledi ti neki novi dogovor, ugovor, nešto novo ali je bolje da u sve to budu uključene muške osobe ili pozitivne osobe koje zrače svetlošću (kao moje Solej što je Sunce...hahahhah...vidim ja zašto si ti mene baš sada pozvala i bravo!). Iako si nešto zabrinuta, a uključena je muška osoba – tu ipak leži pobeda i obilje.


Pitanje za tebe je – Šta to treba da otpustiš u ovom mesecu?

Neka ide jer će tako ući nova energija u tvoj život.


Nastavak


























Na kraju, ono što želim da podelim sa tobom je ovaj video.

Pronađi vreme za sebe, pusti ovaj video, uspori, diši duboko, izdahni polako...

Zamisli svoj iskričavi sjajni balon u kome si sa svojim anđelom čuvarom.

To je mesto na kome si sigurna, mesto za tišinu gde ćeš osluškivati poruke svoje duše,

gde ćeš se pomoliti, zamoliti svog anđela za savet i poruku.

Neka je za tvoje najviše dobro:




Ljubi te i voli,

Marie Soleil

32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page